Lukijat

sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Beatlemaniaa...


No nyt on sekin koettu, vaikka ei varmaankaan siinä merkityksessä kun se oli aikanaan maailmalla. Jiri Nikkinen ja The Beatles Tribute Band oli muutama viikko sitten esiintymässä Keravan Aurinkomäellä ja tupa oli ns täynnä. Arvioisin, että paikalla oli noin 400 kuulijaa. Ilma oli mitä parhain ja istumapaikat loppuivat heti kättelyssä. Aurinko porotti kuumasti jyrkästi nousevaan rinteeseen ilman mitään suojaa. Hetkellisesti alkoi huimata, olikohan  aiheuttaja aurinko vai musiikki.
Jiri on loistava Beatles-tulkitsija ja kiertää bändinsä kanssa ihan joulukuun puoleen väliin asti. Mukana on myös muutama laivakeikka, jos sellainen houkuttaa. Kovin se kuulostaa aidolta ja kivasti kuuntelu tuo aina vaan uudestaan pintaan vanhat fanitusmuistot sieltä 60-luvun puolesta välistä. Vaatetuksessakin on sitä aitoa vanhaa henkeä.

Olen käynyt kolme kertaa puolen vuoden sisällä kuuntelemassa Jiriä bändeineen. Oliskohan tästä tulossa meikäläiselle uusi fanittamisen kohde tai ainakin jo olevan idolin rinnalle. Esittävät aivan erilaista musiikkia, jotka molemmat miellyttävät. Onneksi ei tarvitse valita, vaan voi käydä molempien esityksissä.

Nimmareiden jako ja uuden levyn myynti sujuivat näppärästi ilman erikoisrekvisiittaa. Levyt suoraan pahvilaatikosta, mutta eipä kai sillä ole merkitystä ostajalle. Musiikki on se juttu.

Ensi kerralla vaikka naisista menestyvien artistien/bändien takana tai jotain muuta kivaa.
Fanitar

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti