Lukijat

sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Vierivä kivi ei sammaloidu


Sen huomaa hyvin Paulasta, nimittäin Koivuniemen Paulasta. Olin kuuntelemassa ja katselemassa hänen showtaan Hernesaaren Rannassa muutama viikko sitten. Sää oli kylmä ja etenkin kun aurinko laski, niin kylmyys todella iski. Show kesti tunnin ja kyllä hän teki parhaansa niissä olosuhteissa. Bändi oli iso, 7 henkeä ja musiikki taattua, tuttua Paulaa. Äänestä ei ehkä enää voi sanoa samaa. Hän sai sen pienen yleisömäärän hyvin mukaan ja laulatti yleisöään myös jonkin verran.

Ihmettelen vaan, miten paikalle oli tullut niin vähän kuulijoita. Missä oli kaikki fanit???? Ikäjakautuma oli laaja ja ehkä ne vanhimmat olivatkin niitä alkuperäisiä faneja. Tiedä häntä. Paula on kuitenkin yksi maamme merkittävistä esiintyjistä. Hän on tehnyt pitkän ja näyttävän uran. Olisikohan tilaisuutta kannattanut mainostaa hieman enemmän. Se on helppo arvostella toimintatapoja näin jälkeen päin, mutta paikallaolleena todella hämmästelin. Hernesaarenrantaan on kuitenkin helppo mennä, ihan vaan bussilla pääsee portin eteen. Miltä mahtaa artistista tuntua? Show on kuitenkin vedettävä. Jos ei saa sitä palautetta, innostuneita aplodeja ja yleisön vastakaikua, niin voipi olla vitsit vähissä.

Olen ymmärtänyt, että suuret aplodit, suuret kuulijamäärät jne ovat esiintyjille must. Se saa heidät ylittämään itsensä aina uudestaan. Siitä he saavat polttoainetta ja voimaa jaksaa puskea eteenpäin valitsemallaan uralla. Jos väki vähenee tai jopa häviää kokonaan, niin se oli sitten siinä. Kotona keittiön pöydän äärellä laulelu ja soittelu eivät varmaan palkitse ketään.

Mitä tähän muuta, kun käykää fanitettavienne keikoilla ja konserteissa. Vaikka ei olisi edes kyseessä mikään oma idoli, niin aina siellä livetilanteessa kokee jotain uutta. 
Ensikerralla sitten jotain muuta.

Fanitar

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti