Lukijat

perjantai 30. kesäkuuta 2017

Siltsu Bitch


Olen noin kymmenen vuoden ajan käynyt Jari Sillanpään konsertissa kerran vuodessa. Hyvin usein se on ollut syksyllä tai jonkin tyyppinen pikkujoulushow. Aina se on ollut suurta ja erilaista Suomen mittapuun mukaan mitattuna. Edellisen kerran olin keväällä 2016 Espoossa areenalla ja silloin jo tuli tunne, että nyt puuttui jotain.
Siltsu Bitch, mitä teit pari viikkoa sitten Hernesaaren Rannassa? Vai, pitäisikö kysyä, mitä jätit tekemättä? Onko väsymys iskenyt, onko kunnianhimo hävinnyt, onko ideat vähissä? Mistä oli kyse? Hyvä bändi, hyvä laulaja/esiintyjä ja yleisökin oli keskiverroin mukana ja tanssi ihan kivasti biisien tahdissa. Fiilis jäi puuttumaan. Juomaakin oli juotu, ettei se siitä ollut kiinni, siis minä olin juonut ei esiintyjä. Mihin on kadonnut se veikeä velikulta?

Keikan pituus oli noin tunti ja siitä ajasta istutaan aikamoinen tovi. Ihan kuin kunto olisi rapautunut. Olihan sitä pyllyä pyöritetty siinä puolisen tuntia, mutta silti. Itse koin, että juttelutuokion tarkoitus oli lepäämisen lisäksi kalastella uusia ideoita kuulijoilta. Tulihan siellä kiva idea ja sitä sitten piti mutustella ”pitkään”. Tuntui siltä, että idean kehittely lähti liikkeelle siltä istumalta. Ei hyvä kuulijoita kohtaan. Musiikin ja esiintyjä takia fanit olivat tulleet paikalle. Ideoille on varmaan jokin muukin kanava.
Kivaa oli se, että fanit oli muistettu tuomalla myös fanimyynti paikalle, vaikka tilaisuus oli pienimuotoinen. Kaupankäynti ei ollut huimaa, sillä istui jonkin aikaa ihan vieressä ja seurasin tilannetta. Kyse ei ole vain busineksen tekemisestä, vaan myös fanien huomioimisesta. Paljon tavaran roudaamista ja henkilökuntaakin kaksin kappalein, mutta sillä osoitetaan välittämisestä.

Sää oli hyvä, mutta väkeä taas paikalla aika vähän ottaen huomioon esiintyjän tunnettuudesta. Olisikohan mainostamisessa parantamisen varaa? Kanavia ainakin on käytössä, joten ehkä vähän enemmän rahaa tilaisuuden markkinointiin järjestäjän kukkarosta. Se tulee takaisin tarjoilun myynnin kautta. Näin asiaa ajattelen.
Seuraavalla kerralla jostain muuta ja esiintyjästä paremmat kuvat, toivottavasti.

Fanitar


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti