Lukijat

maanantai 29. toukokuuta 2017

Nuoruuden huumaa


Lavanreunalta kuului korviahuumaava huuto ja meteli Beatles, Beatles….

Vai oliko se sittenkään Beatles. Taisi olla Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band in kanssa Natsalla muutama viikko sitten. Olen kerran aikaisemmin ollut kuuntelemassa Jiriä ja pakko oli mennä uudelleen. Niin on aitoa Beatlesia että…

Natsa on ainakin 50 vuotta vanha nuorison suosima tanssi- ja kohtaamispaikka aivan Helsingin ydinkeskustassa. En ollut käynyt siellä aiemmin, koska olen muualta päin Suomea. Nyt kun tuli mahdollisuus nähdä kaksi asiaa yhtä aikaa, niin olihan sinne mentävä. Tapasin siellä yhden entisen työkaverini puolisoineen ja hän kertoi, että olivat tavanneet Natsalla 50 vuotta sitten, nostalgiaa oli ilmassa. Kuuntelijat olivat omaa ikäluokkaani ja tanssimeininki oli hurjaa. Todelliset seniori-iloittelut!

Vähän täytyy mainostaa Jiri Nikkistä kaikille uusille ja vanhoille Beatles-faneille. Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Bandinsä kanssa esiintyy koko kesän todella ympäri Suomea. Helsingissä 12.6 Helsinki-päivässä ja 2.7 Keravalla. Keikkoja on ihan koko vuodeksi ja ne löytyvät netistä.
Suosittelen palaamaan nuoruuden fanittamisen tunnelmiin!
Fanitar


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti